lauantai 13. toukokuuta 2017

Päivän asuja


 Hei! Täällä pohjoisemmassakin paistaa jo onneksi aurinko ja toivottavasti kevät ja kesä vihdoinkin tulee. Tällä viikolla on tullut käytyä pari kertaa salilla, tehden jalat, kädet ja vatsat. Sekä kerran olen pelannut sählyä. Pääsykokeisiin luku on hieman jäänyt, en oikein tiedä onko tämä ala sittenkään minua varten. Hain keväällä tradenomiksi. Suunnitelmissa oli, että käyn tradenomi opinnot ja sitten hakisin kauppatieteiden maisteriksi. Saa nähdä mihin tulevaisuus vie, lääkärinkin ammatti on ollut jo jokin aika mielessä, toisaalta minulla on veri kammo niin en tiedä onnistuisiko se. Onko ruudun toisella puolella lääkis opiskelijoita, jotka olisi päässeet verikammosta eroon?

Ainiin ja värjäsin myös hiukset. Näin kevään ja kesän kunniaksi vaaleampaan suuntaan. Ne ovat vielä hieman vaiheessa ja kaipaavat käsittely kertaa. Itse olen sellainen, että pidän joko tummasta tai sitten ihan vaaleasta, ja niitä onkin näkynyt vuosien varrella useampaan kertaan vaihdeltuina. Se on vaan todella suuri rasitus hiuksille, niin suuri muutos.

Ajattelin tulla laittamaan parin päivän asuja, joita en ole muistanut laittaa. (kasvot ovat blurrattu, niiden epäonnistuneiden ilmeiden vuoksi :D)

Mitäs piditte asuista? Mielestäni eka sopii hyvin kevääseen, sillä se ei ole kovin kuuma, pitkän neuleen vuoksi.


Ihanaa lauantaita!

Ps. Muistakaa huomenna äitiä. Meillä on tarkoitus mennä tytön kanssa huomenna lastenkonserttiin, saa nähdä mitä hän pitää, kun ei ole ennen ollut. :)-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti